Top serie

Top 1000

De Top 1000 is de kleinste binnen de Hebrock familie. Zowel de investering als de ruimte die deze machine inneemt zijn beide bijzonder interessant. De Top 1000 verwerkt traploos alle kantenmaterialen (HPL, ABS kantenband, melamine) tot 2mm dikte. Het combinatie freesstation ( vlak, fase of radiusfrezen) laat zich eenvoudig omstellen en freest het werkstuk volledig af.

Met een totale lengte van 2,5 meter past deze Hebrock in iedere werkplaats.

Top 2000

De Hebrock Top 2000 is de opvolger van de Euro 2000. Een complete machine voor de verwerking van alle kantenmaterialen tot 3mm dikte. Na het verlijmen van het kantenband op het werkstuk wordt het overtollige kantenmateriaal afgezaagd voor de freesbewerking het paneel afwerkt. Bij de Top 2000 is pneumatische freesverstelling optioneel. Dus zonder de machine open te maken wisselen tussen de verschillende freesbewerkingen.

De Hebrock Top 2000 Plus is uitgevoerd met een vlakschraap inrichting. Deze verwijderd de laatste overstand kantenmateriaal, dus het ABS kantenband is gelijk met de plaat en hoeft niet meer handmatig worden bijgewerkt. De Top 2000 is ten opzichte van de Top 1000 zwaarder opgebouwd, met deze machine kunnen bijvoorbeeld ook 3mm latten (houtfineer) worden aangelijmd en afgewerkt worden.

Top 3001 F

De Top 3001 F is de eerste machine binnen de Top serie met een diamant freesstation. De machine verwerkt alle kantenmaterialen tot een dikte van 2 mm, waarbij het werkstuk volledig wordt afgewerkt vanwege het combinatie ( recht, fase of radius) freesstation en de vlakschraapinrichting. Ten opzichte van de F2 en F4 is de Top 3001 F zwaarder uitgevoerd, zowel in chassis opbouw als de bewerkingsaggregaten.

Optioneel bieden wij hier een pneumatiek pakket ( automatische verstelling voor het freesstation en de vlakschraapinrichting) en 60 mm werkstukdikte (40- 60 mm voorfrezen met een maximale freesdiepte van 1 mm).

Top 3003 F

De Hebrock Top 3003 F is het volgende chassis, ten opzichte van de Top 3001 F heeft deze machine een hoekafrondfrees als extra aggregaat. Standaard freest dit aggregaat tot 40 mm werkstukhoogte, optioneel kan dit tot 60 mm, eventueel in combinatie met 60 mm voorfrezen. Optioneel bieden wij hier een pneumatiek pakket ( automatische verstelling voor het freesstation en de vlakschraapinrichting) en 60 mm werkstukdikte (40- 60 mm voorfrezen met een maximale freesdiepte van 1 mm).

Het unieke van dit model is de complete afwerking van het paneel, zowel de liggende kant en staande kant van het werkstuk wordt volledig afgewerkt (combinatie hoekafrondfrees en vlakschraapinrichting).

Top 3005 F

De Hebrock Top 3005 F is de allrounder van de topserie, perfecte finish van het werkstuk. Ten opzichte van de Top 3003 F heeft dit chassis een radiusschraap inrichting en poetsstation als extra aggregaten. De combinatie van alle bewerkingsstations betekent absolute topkwaliteit van de kantenafwerking.

Standaard freest de hoefafrondfrees tot 40 mm werkstukhoogte, optioneel kan dit tot 60 mm, eventueel in combinatie met 60 mm voorfrezen. Optioneel bieden wij hier een pneumatiek pakket ( automatische verstelling voor het freesstation, hoekafrondfrees, radius schraapinrichting en de vlakschraapinrichting) en 60 mm werkstukdikte (40- 60 mm voorfrezen met een maximale freesdiepte van 1 mm).