Hebrock K serie

Hebrock K33

Ten opzichte van de AKV 3001 DK F heeft deze machine een hoekafrondfrees als extra bewerking. Dit aggregaat is automatisch verstelbaar en verwerkt alle kantenmaterialen tot 3mm dikte. De hoekafrondfrees in combinatie met het vlakschraapstation levert een complete en kant en klare afwerking. Binnen de 3000 serie leveren wij optioneel automatische omstelling van de freesmotoren. Dus eenvoudig wisselen tussen recht, fase of radiusfrezen. Teven is de K33 uitgerust met een diamant voorfreesstation.

 

Voordelen

  • Voorfrezen, aanlijmen & hoekafronden optioneel tot 60 mm
  • Verschillende lijmunits ( diverse kleuren) beschikbaar
  • Automatische omstelling van de aggregaten
  • Voorfreeskoppen Mac Lean wisselsysteem

Hebrock K36

Hebrock K37

Stel zelf uw machine samen

Binnen de K serie kan men kiezen tussen alle verlijmingstechnieken, of een combinatie daarvan. Via het PLC gestuurde touch screen selecteert men eenvoudig de verlijmingstechniek en de daarbij horende vooraf ingestelde parameters. Dit betekent in de praktijk dat de omsteltijden tot een minimum beperkt worden. Zo zorgt de Airtronic voor een feilloze laser kwaliteit op het werkstuk. Het verwerken van polyurethaan lijm zorgt voor de dunste lijmnaad binnen de conventionele lijmtechnieken, dit zorgt tevens voor een volledig gesloten lijmnaad, dit wordt voornamelijk gebruikt binnen utiliteitsbouw zoals interieurs voor ziekenhuizen en dergelijke.

Naast de nieuwe technieken kan men ook met de EVA smeltlijm werken, waarbij meerdere lijmunits (verschillende kleuren smeltlijm) zorgen voor een kwalitatieve afwerking. Naast de verschillende verlijmingstechnieken zijn er meerdere opties. Bijvoorbeeld sproei (Riepe systeem) inrichtingen voor reinigen en behandelen van de werkstukken en verschillende aggregaten mogelijkheden. Dit bepreken wij graag in een persoonlijk gesprek.