Terug icoon

Wij weten wat er toe doet. Ons Team
Waarom Maclean?
Dit komt doordat de naam Maclean niet alleen staat voor kwaliteit, innovatie en de toekomst, maar ook voor traditie, verantwoordelijkheid en waardering. Waardering voor onze klanten - en onze medewerkers. We weten dat we ons succes en onze leidende positie in de nederlandse markt vooral te danken hebben aan de mensen die achter de naam Maclean staan.
Met de wortels van een traditiebewust familiebedrijf is de tevredenheid van elke individuele medewerker uiterst belangrijk voor ons: of je nu een service monteur bent, magazijnmedewerker in Zwijndrecht/Dordrecht, binnendienst / buitendienst - of misschien binnenkort wel jij? Neem nu een kijkje om te zien of een van onze huidige vacatures bij jou en jouw vaardigheden past. Of stuur gewoon een spontane sollicitatie. We zijn altijd op zoek naar creatieve en toegewijde mensen die onze waarden delen en gepassioneerd zijn door baanbrekende technologieën en modern vakmanschap.
Uw voordelen
De waardering voor onze medewerkers en het hoge niveau van betrokkenheid bij ieder individu vormen de basis van ons succes.
Succesvol sinds 1980 Traditionele waarden, platte hiërarchieën, altijd een stap vooruit, marktleider: Het succesverhaal van ons bedrijf is uw garantie voor veiligheid en continuïteit.
Uitstekende werkomgeving Een vriendelijke sfeer, mogelijkheden voor verdere opleiding, regelmatige medewerkersonderzoeken, een luisterend oor voor iedereen: we zijn alleen tevreden als jij tevreden bent.

Het Maclean team

Hout pro+ beurs 2022
WhatsApp Image 2023-05-15 at 14.07.40
Het team van Maclean Industries is een bron van grote trots. Met passie en toewijding werken ze samen om onze doelen te bereiken. Ze zijn niet alleen collega's, maar ook familie, en we waarderen hun inzet en teamwork enorm. Samen zijn we onverslaanbaar. Het is onze gedeelde visie en vastberadenheid die ons voortstuwen in de richting van succes, en we zijn ervan overtuigd dat we met dit geweldige team nog meer buitengewone prestaties zullen neerzetten. Bedankt, team Maclean Industries, voor jullie onvermoeibare inzet en vastberadenheid!
Maclean
24/08/2023
maclean Mac Lean Industries B.V. is een onderneming die zich toelegt op het leveren van kwaliteitsproducten aan de interieurbouw en meubelindustrie.
Volg ons
Adres
Mac Lean Industries Pascalstraat 15 3335 LS Zwijndrecht
Contact Informatie
info@maclean.nl +31 (0)78 - 613 95 00
Websites van Mac Lean Industries B.V. kantenband.com
© Copyright 2024 - Mac Lean Industries B.V. Disclaimer