kantenaanlijmmachines

De meest verkochte kantenaanlijmmachine van Nederland

Gelukkig kennen de meeste interieurbouwers en houtverwerkende bedrijven het Duitse merk Hebrock. Het staat bekend als degelijk, eenvoudig te bedienen en een lange levensduur. Bijna 1.000 bedrijven werken dagelijks met een kantenaanlijmmachine van Mac Lean. Dit bevestigt het degelijke karakter van de machine, een oersterke machine die doet wat hij moet doen.

Referenties van Hebrock klanten

Mocht u Hebrock niet kennen, is dat uiteraard geen probleem. Graag voorzien wij u van referentie adressen waar onze machines staan. Daarop volgend kunnen wij deze Hebrock gebruikers bezoeken, zodat u zelf de overtuigende kwaliteit kunt ervaren.

Innovatief 

Naast continuïteit biedt Mac Lean samen met Hebrock innovatieve machines. De voorfreestechniek van Hebrock levert een feilloze lijmnaad op, zeker in combinatie met ons wissellijmbak systeem. Eenvoudig en snel van lijmkleur of lijmsoort (EVA of PU) wisselen. Dit resulteert in een bijna onzichtbare overgang tussen ABS kantenband en werkstuk. Waarbij u de kleur van de lijm kunt afstemmen op de kleur van het plaatmateriaal.

De afgelopen jaren was ABS kantenband verwerken zonder lijm alleen weggelegd voor industriële bedrijven ( plasma en laser kantenverlijming). Dit omdat de aggregaten simpelweg te kostbaar waren voor kleinere kantenaanlijmmachines. Hebrock heeft dit adequaat opgelost met het zelf ontwikkelde Airtronic aggregaat. Dit gepatenteerde systeem voorziet in de behoefte om laser kantenband eenvoudig en met relatief lage kosten te verwerken. De Airtronic activeert de functioneringslaag op het ABS of PP kantenband. Dit zorgt voor een optische nulvoeg tussen kantenband en plaatmateriaal.