Nieuwe generatie

Hoogstaande techniek met het Hebrock gebruiksgemak

Het topsegment bevind aan het einde van de K serie. Uiterst flexibel produceren op het hoogste niveau en een perfecte finish van uw werkstukken. Volledig PLC gestuurd met een eenvoudige touch screen bediening. De verschillende compartimenten zijn verlicht en zijn makkelijk toegangbaar door het moderne kappensysteem van Hebrock.

De machine verwerkt zeer eenvoudig alle kantenmaterialen ( ABS, HPL, houtfineer, melamine) die voorhanden zijn zonder lange omsteltijden. Klantspecifiek zijn alle verschillende bewerkingsaggregaten optioneel verkrijgbaar wat leidt tot een zeer complete kantenaanlijmmachine. Binnen deze serie zijn alle verlijmingstechnieken te combineren, waarbij er eenvoudig gewisseld kan worden.

Deze machine wordt zowel in de industrie ingezet als bij interieurbouwbedrijven.

EVA, PU & Airtronic verlijming 

Binnen de K serie kan men kiezen tussen alle verlijmingstechnieken, of een combinatie daarvan. Via het PLC gestuurde touch screen selecteert men eenvoudig de verlijmingstechniek en de daarbij horende vooraf ingestelde parameters. Dit betekent in de praktijk dat de omsteltijden tot een minimum beperkt worden. Zo zorgt de Airtronic voor een feilloze laser kwaliteit op het werkstuk. Het verwerken van polyurethaan lijm zorgt voor de dunste lijmnaad binnen de conventionele lijmtechnieken, dit zorgt tevens voor een volledig gesloten lijmnaad, dit wordt voornamelijk gebruikt binnen utiliteitsbouw zoals interieurs voor ziekenhuizen en dergelijke.

Naast de nieuwe technieken kan men ook met de EVA smeltlijm werken, waarbij meerdere lijmunits (verschillende kleuren smeltlijm) zorgen voor een kwalitatieve afwerking.

Het topsegment van Hebrock ervaren

Graag komen wij met u in contact om deze machine te bespreken. Tijdens een demonstratie van deze machine kunnen wij de verschillende mogelijkheden bespreken. Voor een afspraak kunt u bellen met +31 (0) 78 613 95 00.

 

Voordelen K37

  • Combinatie verlijmsystemen, EVA, PU & Airtronic
  • Eenvoudige lijmkleur wissel ( bijv. wit, naturel, zwart & bruin)
  • PLC touchscreen, overzichtelijk en eenvoudig
  • Machine volledig op te bouwen volgens klantspecifieke wensen
  • Motorische plaatdikte verstelling