Terug icoon

Cosmec Fox S 16 - Maclean
LOGO COSMEC NEW

Cosmec Fox 16 S

De Fox 16 S is ontworpen voor de kleine tot middelgrote fabrikanten vanwege de compacte voetafdruk en het gebruiksgemak. Met vlakboren, horizontaal boren, automatische gereedschapswisseling en 13Kw freesspindel. De Fox is gemaakt om MDF, MFC, Corian, acryl en kunststoffen te bewerken, evenals andere veelgebruikte materialen. Een sensor die de schapslengte meet wordt standaard meegeleverd om het instellen van het gereedschap te vergemakkelijken.

  STUDIORS_Cosmec Fox

  De Functies van een Fox 16 S

  Fox 16 S – CNC bewerkingscentrum

  Compact Design
  2 zijdig aangestuurde Gantry
  Vacuüm tafel
  13,2 Kw ISO 30 Spindel

  Voordelen

  De belangrijkste voordelen van de Fox 16 S

  Individueel configureerbaar

  Ontwerp Uw machines met uw exacte behoeften in gedachten. Dit is een machine met veel opties, neem contact op met uw vertegenwoordiger om Uw machine te optimaliseren voor Uw productieproces.

  Robuuste, onderhoudsarme machine

  Wij garanderen dat uw productie soepel verloopt en dat uw kostenraming een schot in de roos is.

  Gegarandeerde waardevastheid

  Een Cosmec CNC is altijd een investering in uw productie proces.

  Cosmec Fox
  Cosmec Fox

  De Fox 16 S

  De Fox 16 S is ontworpen voor de kleine tot middelgrote fabrikanten vanwege de compacte voetafdruk en het gebruiksgemak. Met vlakboren, horizontaal boren, automatische gereedschapswisseling en 13Kw freesspindel. De Fox is gemaakt om MDF, MFC, Corian, acryl en kunststoffen te bewerken, evenals andere veelgebruikte materialen. Een vooraf ingestelde gereedschapslengte wordt standaard geleverd om het instellen van het gereedschap te vergemakkelijken.
  De machine heeft vele opties om hem zo gepast mogelijk voor U samen te stellen, Het ontwerpen van verdere uitbreidingen van Uw machine is geen probleem voor ons. De machine is per meter te verlengen. Bent U geïnteresseerd in deze machine? Neem vrijblijvend contact op!

  Cosmec Fox 16 S – CNC bewerkingscentrum

  Hout

  De Cosmec Fox is de juiste keuze voor zowat elke houtsoort. Of het nu gaat om massief hout, spaanplaten, dragerplaten, MDF of multiplex – u kunt altijd rekenen op een nauwkeurige, zuivere bewerking.

  Vergelijkbaar met Hout

  Deze HPL-panelen zijn er in verschillende afmetingen, diktes en oppervlaktevarianten. Met behulp van de Cosmec Fox kunnen ze efficiënt en flexibel worden verwerkt. Onze machines zijn ontworpen om een breed scala aan materiaalafmetingen aan te kunnen.

  Kunststof

  Universeel toepasbaar voor een breed scala aan plaatmaterialen: Of het nu gaat om spaanplaat, OSB, MDF, acrylglas, composiet of kunststof panelen, de Cosmec Fox kan worden gebruikt om verschillende materialen nauwkeurig te bewerken.

  WhatsApp Image 2023-03-08 at 08.54.12

  Machine Onderhoud

  Om de maximale levensduur te bereiken, moet u uw machine regelmatig laten nakijken. Een Maclean servicemonteur controleert uw machine en kijkt of slijtagedelen aan vervanging toe zijn. De technicus controleert de basisinstellingen en alle machinefuncties – en dat alles voor een voordelige prijs.
  Hebrock-holzaehnlich_DSC6473-scaled-e1637240953559
  Lease tegen onze gunstige tarieven

  Neem contact op om de lease mogelijkheden te bespreken

  teaser_0-prozent
  Machine financiering

  Neem contact op om de financieringsmogelijkheden te bespreken

  Anderen bekeken ook

  Wij bieden ook
  Machine service
  Uw vertegenwoordiger
  Onderdelen
  Service op locatie
  maclean Mac Lean Industries B.V. is een onderneming die zich toelegt op het leveren van kwaliteitsproducten aan de interieurbouw en meubelindustrie.
  Volg ons
  Adres
  Mac Lean Industries Pascalstraat 15 3335 LS Zwijndrecht
  Contact Informatie
  info@maclean.nl +31 (0)78 - 613 95 00
  Websites van Mac Lean Industries B.V. kantenband.com
  © Copyright 2023 - Mac Lean Industries B.V. Disclaimer