Terug icoon

Cosmec Smart 30 XL - Maclean
LOGO COSMEC NEW

Cosmec Smart 30 XL

Dit bewerkingscentrum, dat duidelijk is ontworpen voor eenvoudig en flexibel gebruik, biedt de ideale oplossing voor ambachtslieden en kleine bedrijven die de kwaliteit van hun product willen verbeteren. Uitgerust met dezelfde componenten als de geavanceerdere machines van COSMEC, garandeert deze productlijn een hoge precisie en betrouwbaarheid. De innovatieve technologische oplossingen en de verscheidenheid aan configuraties van de bedieningseenheden zorgen voor de hoogste afwerkingskwaliteit die wordt gevraagd in elke toepassing.

  COSMEC-SMART30_XL-1

  De functies van een Smart 30 XL

  Smart 30 XL– Bewerkingscentrum

  Vacuüm balken met Cups
  10 Positie Tool changer
  Vrijstaande console
  Optioneel, 5 assige configuratie

  Voordelen

  De belangrijkste voordelen van de Smart 30 XL

  Individueel configureerbaar

  Ontwerp Uw machines met uw exacte behoeften in gedachten. Dit is een machine met veel opties, neem contact op met uw vertegenwoordiger om Uw machine te optimaliseren voor Uw productieproces.

  Robuuste, onderhoudsarme machine

  Wij garanderen dat uw productie soepel verloopt en dat uw kostenraming een schot in de roos is.

  Gegarandeerde waardevastheid

  Een Cosmec CNC is altijd een investering in uw productie proces.

  COSMEC-SMART30_XL-1
  5 axis
  COSMEC-SMART30_XL-1
  5 axis

  De Smart 30 XL

  Dit bewerkingscentrum, dat duidelijk is ontworpen voor eenvoudig en flexibel gebruik, biedt de ideale oplossing voor ambachtslieden en bedrijven die de kwaliteit van hun product willen verbeteren. Uitgerust met dezelfde componenten als de geavanceerdere machines van COSMEC, garandeert deze productlijn een hoge precisie en betrouwbaarheid. De innovatieve technologische oplossingen en de verscheidenheid aan configuraties van de bedieningseenheden zorgen voor de hoogste afwerkingskwaliteit die wordt gevraagd in elke toepassing. De machine is per meter te verlengen en is verkrijgbaar in 3- en 5 assige configuratie.

  Cosmec Smart 30 XL – CNC bewerkingscentrum

  Hout

  De Cosmec Smart is de juiste keuze voor zowat elke houtsoort. Of het nu gaat om massief hout, spaanplaten, dragerplaten, MDF of multiplex – u kunt altijd rekenen op een nauwkeurige, zuivere bewerking.

  Vergelijkbaar met Hout

  Deze HPL-panelen zijn er in verschillende afmetingen, diktes en oppervlaktevarianten. Met behulp van de Cosmec Smart kunnen ze efficiënt en flexibel worden verwerkt. Onze machines zijn ontworpen om een breed scala aan materiaalafmetingen aan te kunnen.

  Kunststoffen en andere veelgebruikte materialen

  Universeel toepasbaar voor een breed scala aan plaatmaterialen: Of het nu gaat om spaanplaat, OSB, MDF, acrylglas, composiet of kunststof panelen, de Cosmec Smart kan worden gebruikt om verschillende materialen nauwkeurig te bewerken.

  Wij bieden ook
  Machine service
  Uw vertegenwoordiger
  Onderdelen
  Service op locatie
  maclean Mac Lean Industries B.V. is een onderneming die zich toelegt op het leveren van kwaliteitsproducten aan de interieurbouw en meubelindustrie.
  Volg ons
  Adres
  Mac Lean Industries Pascalstraat 15 3335 LS Zwijndrecht
  Contact Informatie
  info@maclean.nl +31 (0)78 - 613 95 00
  Websites van Mac Lean Industries B.V. kantenband.com
  © Copyright 2023 - Mac Lean Industries B.V. Disclaimer